Radio

Film för öronen

Radioteatern är ett program i svenskradio som har funnits sedan 1929. Berättelser, serier och drama i radioform. Musikaler, audiowalks och ljudkonster. En konstnärlig del i svenskradio. När man lyssnar på radioteatern får man en speciell inlevelse och känslan av att se det live. Lyssna när och var du vill.

audiobook

Koppla av till musikaler på radio

Ett mer lättsamt sätt att lyssna på musikaler är att lyssna på dem via radio. När man söker mera känsla och tryck ska man se på musikaler live. Det finns även bio salonger som visar musikaler och andra företrädande live på stora bio dukar med kraftfulla ljudsystem.

Just nu kan man lyssna på spännande skräckromantik av Charlotte Perkins Gilman. Känsliga ämnen diskuteras och fördjupas. Ludvig Josephson tar upp ämnet “Tiggeriet”. PotatatoPotato tar upp femininiteten och uppmuntrar starka kvinnor.

Fördelen med att lyssna på radio teater är att det är praktiskt och du får nästan samma upplevelse som att se ett uppträdande live. Lyssna var du än är och när du vill. Podcasting är smidigt och tillåter dig att lyssna på ett avsnitt när du vill. Du behöver aldrig riskera att missa något avsnitt.