Okategoriserade

Tänk på belysningen vid inredningen

Något som många glömmer bort när de inreder är belysningen. Du kanske har stylat en hylla på ett fint sätt eller satt upp en inspirerande tavelvägg, men sedan insett att du glömt belysningen?

Detta kan hända oss alla, och det märker du så fort kvällsmörkret lägger sig över himlen. Det ser då inte alls lika bra ut längre, eller också får du inte samma trivsamma känslor när du spenderar tid i rummet, och då behöver du göra en förändring.

Musik upplever du bäst i ett utrymme med lagom ljus

Vårt fokus ligger på radion, och det audiella i livet, men det är lika viktigt med det visuella. Här spelar belysning otroligt stor roll. Det är inte alls trevligt att sitta i favoritfåtöljen på kvällskvisten och lyssna på podd om ett skarpt ljus stör. Men det är inte heller trevligt att sitta i mörker, oavsett hur gärna du vill att omgivningen ska samspela med de djupa tonerna från din samlingen av klassisk musik.

Om du känner dig träffad och önskar sätta upp ny belysning i ditt hem, klicka dig vidare här. Det finns nämligen hemsidor som erbjuder allt ifrån traditionsenliga bordslampor och mysiga ljusslingor till solcellslampor och snygga taklampor. De kan hjälpa dig lösa ditt problem, och då kan du njuta av radion igen utan störningsmoment.