Radio

Fotbollstips på radion

Är du en fotbollsentusiast som bara inte kan få nog av fotboll? Då har du säkert inte missat att du kan lyssna på fotbollstips på radion? På Sveriges Radio hittar du Radiosporten som sänder de allra senaste och mest aktuella fotbollsnyheterna. Du kan alltså via radion hålla dig uppdaterad om allt som händer inom de största fotbollsligorna i världen.

Fotboll på radionAtt se matcher på tv är kanske något som de flesta föredrar, men tyvärr är det inte alla matcher som sänds på svensk tv eller så råkar man kanske inte ha just den kanalen som matchen sänds på. Därför är Radiosporten en riktig guldgruva för oss fotbollsintresserade. Speciellt för oss som gillar att tippa och gärna vill hålla koll på olika resultat, spelarbyten, skador och så vidare.

Tillsammans med de fotbollstips du får via radion och de tips du hittar på till exempel stora bettingsajter där du kan du bygga upp din egen lilla strategi och bli en riktig fotbollsexpert. Genom att hålla koll på dina favoritligor från olika håll blir inte bara din fotbollsupplevelse bättre, utan dina chanser att vinna på oddset ökar dessutom. På Betsafe hittar du odds på olika matcher så du kan tippa på utgången av olika matcher inom till exempel Champions League och andra kända ligor världen över.

I kategorin fotboll på Sveriges Radios radiosport hittar du flera olika sportkategorier. Du hittar bland annat en podcast där du kan lyssna på olika klipp där reportrar diskuterar allt från Zlatans omtalade reklamfilm till spekulationer om årets Fotbolls VM. På Radiosporten kan du även lyssna på nyheter om Allsvenskan, både sådant som händer på herr- och damsidan. Ja, i princip skulle man kunna säga att radiosporten erbjuder dig allt som har med fotboll att göra. Allt som är värt att nämnas eller diskuteras, både nationellt och internationellt.